Skip to content

Naast onze rioolservice en rioolrenovatie diensten zijn we ook actief met het verhelpen van kruipruimte problemen.

De kernactiviteiten van onze kruipruimte service bestaat uit het schoonmaken van kruipruimtes en het stoppen van verzakkingen van bestrating rondom de kruipruimte of schuur. Het probleem van verzakte bestrating rondom schuren en woningen, gaan wij tegen door middel van het plaatsen van kunststof gevelbeplating op grondwaterniveau. Dit zorgt ervoor dat bestrating (of feitelijk het zandbed) niet langer onder de fundering kan wegspoelen. Dit voorkomt ongelukken in de vorm van het onverwachts weg zakken van bestrating en dergelijke.

Als er sprake is van een hoge waterstand in de kruipruimte kunnen we d.m.v onze drainage systemen de waterstand verlagen. Tevens kunnen we indien er voldoende ruimte in de kruipruimte aanwezig is, zorg dragen voor het aanvullen van de kruipruimtebodem met zand. Dit verlaagd eveneens het grondwaterniveau in kruipruimtes.

Eveneens kunnen wij voorzien in het isoleren van uw kruipruimte. Door middel van het aanbrengen van zogeheten Isolatiechips kunt u aanzienlijk besparen ten opzichte van uw huidige energierekening. Ook het aanbrengen van absorptiekorrels behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u een probleem met uw kruipruimte neem dan vrijblijvend contact met ons op.